EXTRAESCOLARS

Des de la Comissió d’extraescolars de l’AFA us presentem la proposta d’activitats extraescolars pel curs escolar 2023-2024 per a tot l’alumnat de l’escola, des d’I4 fins a 6è.

Aquest curs l’AFA continua contractant totes les activitats que es portaran a terme al llarg del curs. Algunes d’aquestes continuaran essent gestionades per l’empresa Recrea’t[1]. En canvi, d’altres, serà la mateixa entitat externa que ofereix l’activitat qui en farà la seva pròpia gestió. Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb l’AFA al correu amipapladedalt@gmail.com

[1] És una entitat d’educació en el lleure amb un equip format per a professionals d’aquest àmbit. Aquesta, s’encarrega de la gestió, el seguiment i el cobrament de les seves activitats. Per a més informació podeu contactar al telèfon 628907733 (Ivan), al correu electrònic info@recreatactivitats.com o consultar al web https://recreatactivitats.com/

CONDICIONS GENERALS PER A TOTES LES ACTIVITATS:

  • Requisit imprescindible: per inscriure’s és necessari que la família sigui sòcia de l’AFA.
  • Període d’inscripció: el termini serà des de finals d’agost fins a mitjans de setembre. Per formalitzar les inscripcions caldrà contactar directament amb Recrea’t o l’empresa externa mitjançant un formulari o el seu correu electrònic esmentant l’interès en participar i especificant nom/cognoms de l’infant i el curs actual.
  • Altes i baixes: per donar-se d’alta o baixa en les activitats durant el curs cal contactar amb Recrea’t o l’empresa externa.
  • Pagament: cada entitat estableix la seva forma de pagament.
  • Calendari: les activitats s’iniciaran durant la primera setmana d’octubre i acabaran el divendres 31 de maig de 2024.
  • Espais: es farà ús de les aules, el gimnàs, la pista, el pati… en funció de cada activitat.

PROGRAMACIÓ DE LES ACTIVITATS:

horaris


XINÈS

CONTES DEL MÓN

MULTIESPORT

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

CIRC

LET’S PLAY (ANGLÈS)

ANGLÈS

BÀSQUET

MECANOGRAFIA

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

LLENGUATGE MUSICAL I INSTRUMENT

ROBÒTICA

ESPORT ADAPTAT